Afgelopen januari plaatste ik een oproep op mijn site om een verhaal in te sturen voor een verhalenbundel, een idee dat was ontsproten uit het brein van Theo van Rijn (die n.a.v. deze bundel door de uitgever is gevraagd een bundel met eigen verhalen te maken!). Inmiddels is door een zeer vakkundige jury (waaronder, kuch, moi) een selectie gemaakt uit alle inzendingen en wordt de bundel op zondag 22 november vanaf 14.00 uur gepresenteerd op een nader te bepalen locatie in Den Haag.

In de bundel zijn verhalen opgenomen van: Adriaan BontebalQliekjeAnnick HuijbrechtsCarla MuldersConny Martina-CaprilesDebby van den BerghBetty MansHarry ZevenbergenHeleen van der KempJolka de JongKarin van HeldenAndrea PrentNils SchrijversHansje HardenbergRoelande van WageningenTara van de WilgenTon ZijpTrudy SelierVictor de KeijzerTheo van RijnKarel Kanits, Jeroen de Vos, Diann van Faassen en mij.

Een exemplaar kost maar 10 euro en doet fantastisch dienst als Sinterklaas- of kerstcadeau. Dus klim in je toetsenbord en bestel alvast via verhalenvertellers@live.nl. Naar de presentatie komen kan natuurlijk ook. Enkele schrijvers zullen uit hun werk voordragen en muzikanten zorgen voor een intermezzo. De bundel kun je ter plekke laten signeren, da’s ook mooi meegenomen.
U riep om een voorproefje van mijn verhaal? Nou, vooruit dan maar:

Alsof ze met het rood van haar lippen mijn beha had geverfd, zo kwamen de kleuren overeen. Ze grijnsde toen ze mijn gedachten las. Mijn paars met zwart gestreepte topje verraadde delen van mijn beha. De speelse achterkant bleef verborgen, maar spoorde me onbewust aan tot een ongekende wellust. Een wellust die mijn lichaamstaal volledig onder controle had.

(Of ondergetekende bij de presentatie aanwezig zal zijn is gezien mijn zwangere gestel even afwachten geblazen.)

3 reacties

  1. “Alsof ze met het rood van haar lippen mijn beha had geverfd, zo kwamen de kleuren overeen. ”

    Een aparte zin waar ik even 3x over na moest denken 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *