Ik kleedde me aan, smeerde twee boterhammen, zette thee en ging achter de computer zitten. Ik klikte wat in het rond, poetste mijn tanden en verzamelde de spullen die ik mee wilde nemen. Ik pakte mijn jas van de kapstok, zei Scooszi gedag, gaf hem een aai over zijn koppie en trok de voordeur achter me dicht.
Er zit een fout in dit stukje.
Gehaast kwam ik thuis. Ik begroette Scooszi, ontdeed me van mijn jas en tas, smeerde een boterham en ging achter de computer zitten. Nadat ik het benodigde printje in handen had dronk ik een glas water leeg en aaide Scooszi over zijn kop. Ik ritste mijn jas en tas dicht en trok de voordeur achter me dicht.
Ook in dit plaatje klopt er iets niet.
Rustig kwam ik thuis. Wederom begroette ik Scooszi, hing mijn jas op de kapstok en legde mijn tas in de hoek. Ik at mijn net gekochte muffin en ging achter de computer zitten. Nadat ik een beetje in het rond had geklikt aaide ik Scooszi eens uitgebreid en begon met eten koken.
Hm. Nog steeds klopt dit plaatje niet.
Ik keek onder mijn dekbed, achter de mappen in de boekenkast, onder het kleine tafeltje, achter de televisie. Niets. In lichte paniek zocht ik verder op zolder. Nog steeds niets. Ik liep naar beneden en opende de deur van de kledingkast. Ik zuchtte opgelucht. Een gapende en uitrekkende Pixel kwam me tegemoet.
Oeps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *