Het einde van 2003 nadert en velen pakken deze gelegenheid met beide handen aan om rijtjes op te maken. Zo kwam ik gister door een comment van Douwe erachter dat er een top100 van de beste weblogs van 2003 is.
Tot mijn grote verbazing staat mijn site op nummer 22. Cool!
Maar van de 100 logs die er in het rijtje staan, ken ik er maar 17. Wat een schande! Nu heb ik de andere logs nog niet bekeken, maar ik mis toch vele namen in dit rijtje.
Ik had er graag witte walvisOrangezGeorgeKruimellogWasbeer en de Humeurist in teruggevonden en ook natuurlijk al die andere goede logs die in mijn linklijst staan.
Voor het bekijken van de links uit de top 100 verwijs ik u door naar hier, daar kunt u fijn gaan klikken op de links van de betreffende weblogs.
Nu ik hier toch reclame zit te maken, klikt u ook eens op de site van de Humeurist. Hij heeft het woord ‘humeuristisch’ ingestuurd om ‘woord van het jaar’ te worden. Als we nu met z’n allen elke dag gaan stemmen (we mogen maar één keer per dag stemmen) krijgt hij vast een hoge score.
Top 100:
12 www.blogt.nl 47
42 www.smoel.nl 13
64 www.neneh.nl 10
79 www.xiffy.nl 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *