Aan deze kant van de boerderij staat een appelboom. Toen ik een jaar of tien was, kwam er een zwikje familie langs die het leuk vond om kleine appeltjes over het dak van de boerderij te gooien. Een fantastisch leuk spel vonden we. Dat vonden mijn ouders niet. Mijn vader moest namelijk de volgende dag het dak op om alle scheve dakpannen weer recht te leggen…

Boerderij

9 reacties

  1. Mijn herinnering hieraan is toch een beetje anders.
    De gevolgen van het appeltjes gooien waren niet de scheve dakpannen, maar gaten in het plastic van de kuilbulten die aan de andere kant van de schuur lagen. Dit heeft heit veel tijd gekost om dicht te plakken.

  2. Ik begin nu toch wel heel nieuwsgierig te worden naar hoe je tekeningen van nu er uit zien?

  3. @Theo: Later komen tekeningen van latere leeftijd aan bod. Na 1995 heb ik niet meer getekend. ๐Ÿ™‚

  4. Ze heeft mijn broertje een keer geprobeerd een steen over een huis te gooien… Is niet gelukt… ging door het raam. Aii.

  5. Waarom ben je er eigenlijk gestopt? 1995 klinkt namelijk als een hele resolute datum.

  6. @Theo: Omdat ik audiovisuele vormgeving studeerde en in het eerste jaar tekenles kreeg, daarna niet meer. ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *