Ruim twee jaar schrijf ik nu vrijwillig pop- en theaterrecensies voor Cultuurpodium.nl. Hartstikke leuk! Maar: er is dringend behoefte aan verse redactieleden. Daarom hier een oproep:

Wie heeft zin en tijd om concerten (en/of theaterstukken) te recenseren?

Je moet de recensie binnen enkele dagen kunnen inleveren. Voordeeltje voor jou: gratis theater- en concertbezoek (mits de aanvraag wordt gehonoreerd). Meer informatie kan je bij mij opvragen door een mail te sturen (klik op mijn naam onder dit stukje voor het emailadres).

Doen (als het je leuk lijkt)!

11 reacties

  1. Nou, dat wil ik denk ik wel… ik heb veel ervaring! Ik stuur je even een mail!

  2. Hahahaha, ik was al enorm aan het zoeken! Maar volgens mij doet hij het nu nog niet… Jij hebt mijn mailadres wel toch? Ik kan de jouwe in mijn mailbox zo snel niet vinden.

  3. @Swan: Ik heb getest en hij doet het! Maar er is wel een serverprobleem, ik kan jou niet e-mailen, mijn mails worden niet verzonden (welke account is ook gebruik…). We keep in touch!

  4. Hier hetzelfde als esther. Aan de andere kant: of iedereen op mijn uitgesproken meningen zit te wachten, is een tweede.

  5. Whooooh, dit proeft als dat we het druk gaan krijgen? Ik had het al druk met de komende concerten waar ik naar toe ga en waarvoor ik ga schrijven en soms fotograferen, maar blijkbaar liggen er nog wat op de plank.
    NKOTB ga ik trouwens zeker over schrijven, wat dacht jij, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *