Helemaal fan ben ik van America’s Next Top Model. Ik neem het, heel ouderwets, elke maandagavond op op video, omdat ik er niet van houd om op vaste tijden voor de buis te ‘moeten’ zitten.

Mijn enthousiasme voor dit programma kan ik met niemand in mijn omgeving delen. Dat is best wel triest. Daarom richt ik mij maar tot u. Eerder hoefde dat niet, toen deelde ik elk opvallend moment, élke voorspelling en frustratie met een collega. Maar nu we allebei een andere baan hebben zijn we elkaar uit het oog zijn verloren. En delen we niet meer.

Ik wilde namelijk even kwijt dat ik verschrikkelijk fan ben van Heather. Heather is een aparteling. Qua uiterlijk een gothic-girl (ze heeft al laten zien dat ze héél boos kan kijken!), onhandig door het syndroom van Asperger en ADHD, maar een natuurtalent van heb ik jou daar. Ze hoeft maar weinig te doen om goede foto’s af te leveren, tot grote frustratie van de andere meisjes (lees: Bianca).

Wanneer ik fan ben van een girl, zoek ik op internet naar foto’s. Dat is gevaarlijk, want in Amerika wordt ANTM eerder uitgezonden dan in Nederland, wat de kans op het per ongeluk ontdekken van wie heeft gewonnen groot maakt. Tot nu toe was het goed gegaan met het zoeken van foto’s naar Heather, maar gister ging het gruwelijk mis.

Ik weet wie er wint.

Nu wilde ik al zeggen of ik het er mee eens was of niet, maar dat kan natuurlijk niet. Dan verpest ik het plezier van iemand die het nog niet weet. En het vooraf weten wie er wint is ergens ook leuk, omdat je op die manier goed kan kijken naar de ontwikkeling van diegene.

In ieder geval wilde ik hier wel een mooi plaatje van Heather posten dat ik had gevonden. De eerste waarop ze lacht.

Heather

(En omdat ik nu pivot hebt, heb ik thumbnails. U kunt dus gewoon op bovenstaand plaatje klikken voor een groter plaatje. Wel zo leuk.)

6 reacties

  1. Ik ben geen vaste kijker, maar als ik erlangs zap kijk ik wel. En Heather is inderdaad super. Dat van die asperger en ADHD wist ik niet. Verklaart wel wat.

  2. Ik ben blij dat je nog niets hebt verklapt. Ik ben namelijk ook fan van ANTM en weet nog niet wie er gaat winnen. Maar Heather is op dit moment mijn favoriet. Helaas zijn al mijn favorieten in de voorgaande seizoenen net voor of in de finale afgevallen.

  3. Wat leuk! Ik ben al jaren een die-hard fan, tot grote ergernis van mijn wederhelft 🙂 Ik heb 1 vriendin die het fanschap deelt, maar verder houd ik het ook maar stil 🙁

  4. Ha, een medestander. Al ben ik niet zo’n die hard fan als jij, als ik thuis ben, kijk ik altijd.

  5. Ik kijk altijd ANTM (ik zit nu een ‘behind the scenes’ aflevering te kijken op E! Entertainment), maar ik kijk ook naar Australia’s NTM, Britain’s NTM, Canada’s NTM en natuurlijk ook Hollands NTM… Ergens is het best sneu dat ze nooit iets nieuw verzinnen, dezelfde uitdagingen komen weer voorbij, maargoed, dat maakt de make-over aflevering dan weer goed. Elke keer weer drama! Heerrrrlijk!

    Wat Heather betreft, dat was niet echt mijn favouriet, vooral omdat ik haar (typisch) eng mager vond. Deze reeks is hier in Engeland allang uitgezonden, we zijn hier een reeks verder (en hebben ondertussen Australie, Canada en VK weer voorbij zien komen), dus ik weet al wie er gaat winnen…. ze was niet mijn favouriet, maar toen het eenmaal zover was was ’t prima.

    Heb alleen nog nooit ergens die meiden in een reclame of blaadje tegengekomen… (niet dat ik zo van de modeblaadjes ben, maar toch.)

  6. Ik ben ook ANTM fan! En kan het gelukkig wel delen met een paar mensen in mijn omgeving. Vind Heather ook de leukste, mooiste dame en ben nu wel benieuwd of ze gaat winnen of niet. Misschien toch maar even googlen vanavond ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *