Ik had geen zin om te gaan. Bijna had ik er voor gekozen om samen met mijn gezelschap voetbal te kijken in een kroeg, maar ik had al kaartjes voor de voorstelling en daarmee was de keuze bepaald. We gingen.
Van een aantal bekenden had ik gehoord dat het flauw was. Dat de voorstelling gehyped werd en van een hoog niveau geen sprake was.
Ik had daarom geen hoge verwachtingen van de twee vedetten Loes Luca en Arjan Ederveen, die gisteravond hun voorstelling ‘Leuk voor later‘ in het Compagnietheater speelden.
Maar door laaggespannen verwachtingen valt iets toch vaak mee. Niet geheel tot mijn eigen verbazing, het zijn tenslotte twee ervaren spelers, maar het werd het een vermakelijke avond.
Loes Luca bereikte met haar uitstraling ieder plekje in de zaal en het publiek werd op originele wijze bij de voorstelling betrokken. Een verademing aangezien toeschouwers vaak op hun theaterstoel zitten te suffen.
Ik weet niet of ik de voorstelling goed had gevonden als mijn verwachtingen hooggespannen waren geweest.
Soms kun je maar beter geen verwachtingen hebben en alles over je heen laten komen, dan valt het vaak best mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *