Bij de Chinees om de hoek was het doodstil toen ik binnenkwam. Nu is het er nooit druk als ik daar eten afhaal, maar dat er niemand zou zitten had ik ook niet verwacht. Of de Chinees is heel slecht, of niemand heeft geld om uit eten te gaan. Ik bestelde mihoen vegetarisch en een gebakken banaan. De kok sloot zich op in zijn keuken en maakte mijn eten binnen een mum van tijd klaar. Tijdens het wachten pakte ik de Telegraaf en bekeek de voorkant. Mijn oog viel op de foto van Jamai en Dewi, op het midden van de voorpagina. Hun prille relatie had niet standgehouden in deze hectische tijden. Echt iets voor de Telegraaf om daar voorpaginanieuws van te maken. Ze waren zeker even vergeten dat er een oorlog aan de gang is.
In RTL-Boulevard werd het bericht door Albert Verlinde bevestigd. Ook werden er beelden getoond van idols die rondhuppelden in Eurodisney. Jamai grapte wat af en meteen opperde Albert Verlinde dat hij maar komiek moest worden. Een jonge Gordon met bril zou het best goed kunnen doen in een eigen tv-show. Hopelijk wordt het niet al te vervelend om naar hem te kijken. Het zou namelijk erg jammer zijn als hij op zijn 17e al wordt uitgekotst door het Nederlandse publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *