Ik was zó moe van een werkweek met nieuwe info dat ik om twaalf uur niet eens wakker werd van felicitatiesms-jes. Dus las ik ze vanochtend. Maar de grote glimlach kwam pas toen ik naar beneden ging en daar een versierde woonkamer, computer en stoel zag.

35 Dus.

Oh, ik had deze week natuurlijk nog een opmerking gekregen. “Werk je parttime naast je studie?” Alsof mijn werk een bijbaantje is. Toen ik vertelde dat ik al bijna elf jaar geleden ben afgestudeerd was er weer dat ongeloof. Het blijft grappig.

35 Dus.

Wist u dat mijn moeder vandaag ook jarig is? En haar opa (die ik niet heb gekend)? En dat mijn neefje die morgen zeven jaar wordt vier uur te laat geboren is om zich bij ons te kunnen voegen?

35 Dus.

Het is mijn eerste verjaardag zonder taart. En nee, ik maak geen uitzondering. Ik begon vanochtend met een bakje vers fruit. Dat is ook feestelijk.

35. Dus.

31 reacties

 1. Gefeliciteerd Aukje. En ik vier het wel met taart, want mijn schoondochter is ook jarig vandaag. Ze kan totaal niet koken, maar wel heerlijke taarten maken. Misschien is dat typisch Limburgs?

 2. Je kunt het natuurlijk ook vieren met een kersenvlaai o.i.d. van deze tijd van het jaar. Gefeliciteerd in elk geval!

 3. van harte met je verjaardag. 35 je zou het inderdaad niet zeggen (qua uiterlijk dan he, geestelijk ben je natuurlijk al veel verder ;-)) !Veel plezier vandaag, liefs vanuit Haarlem

 4. Gefeliciteerd! Leuk om te lezen dat anderen ook de traditie hebben om te bellen/sms-en om 12 uur als iemand jarig is. Ik ben een paar maanden geleden 35 geworden en valt reuze mee, deed niet eens pijn. 😉

  Maak er, ondanks geen taart, toch een feestelijke dag van. En natuurlijk ook gefeliciteerd met je moeder.

 5. Lang zal ze leven, lang zal ze leven,lang zal ze leven in de gloria, in de gloria, in de gloria.
  Hieperdepiep HOERA
  Hieperdepiep HOERA
  Hieperdepiep H O E R A !!!!

  Hihihi
  Dikke KUS

  Judith

 6. Gefeliciteerd en een superdag gewenst! (en ook voor je moeder en andere familieleden die jarig zijn :))

 7. Wooohoooo! Gefeliciflaptail en geweldig dat ze nog denken dat je studeert! You go girl!

 8. Ohh, nog gefeliciteerd. (Excuus ik had logeetjes, dus geen tijd je weblog te lezen…)

  Ennuh, 41, dat doet pas pijn!

 9. Ik heb nog niet geslapen, dus voor mij is het nog vandaag al is het voor jou waarschijnlijk gisteren en dan mag ik je gewoon van harte feliciteren.

  Gefeliciteerd!!

 10. Een dag te laat, maar alsnog van haaaaaaaaaaaaaaaaaarte! Met de hele familie Aukje.
  p.s. mijn lievelingshond was ook jarig op 14/3…

 11. ook van mij alsnog van harte proficiat! 35 is een prachtige leeftijd! Bijna net zo mooi als 44.

 12. Gefeliciteerd Aukje! Geen moeite met het getal zelf? Ik kan er niet aan wennen. Ben inmiddels 36 en voel me nog zoveel jonger….denk ik. Hoop dat je een leuke dag hebt gehad.

 13. Bijzonder dat je moeder op dezelfde dag jarig is! Hoop dat je een fijne dag gehad hebt (en dat het nog gelukt is met de U2-kaartjes)!

 14. Hai Aukje,
  Een paar dagen te laat, maar toch heel hartelijk gefeliciteerd! Hoorde van Cleo dat ze je gezien had en dat het je goed gaat!!! Leuk, houen zo! En weer een nieuwe baan…
  Geweldig Aukje!!!
  Groeten van Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *