Ja, het was me het Sinterklaas-lange-weekendje wel. Door een sneeuwstorm ploegen – Frozen was er niets bij – om na ruim vier uur op de plek van bestemming te komen en bij terugkomst met een lading cadeaus het ultieme cadeau te ontvangen.

Een huis.

We hebben een huis.

Zes jaar Albert Cuyp en zes jaar in ’t huis van lief. Na 12 jaar ga ik de Pijp uit. De tijd is gekomen om te verkassen naar een eiland. In Amsterdam, dat wel. Het was even wachten op groen licht van de bank. En nu die er is, is het onwerkelijk. We hebben een echt eigen huis.

16 reacties

  1. Wat een heerlijk kado! Al klinkt dat ‘ik ga de pijp uit’ niet heel positief πŸ˜‰

  2. Oh wat gaaf zeg. Staat het huis nog op funda? Ik zou graag even binnenkijken? Ben helemaal niet nieuwsgierig. πŸ˜‰

  3. Hartelijk gefeliciteerd! Ik verheug me de komende tijd op de verheug en kluslogjes. Zal best even emotioneel zijn om je vertrouwde buurt te verlaten, maar gaat vast helemaal super worden in de nieuwe woonomgeving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *