Vandaag belde een meneer van EPG-post bij me aan. Dat is bijna hetzelfde als TPG-post, maar deze meneer bezorgt pakjes uit het buitenland.
Ik rende de trap af en brak ondertussen mijn hoofd over wat hij voor pakje zou aanbieden. Ik was helemaal vergeten dat ik via Amazon.fr drie cd’s van Lisa Ekdahl had besteld. Toen ik het pakje zag, was ik als een kind zo bij. Daar waren de cd’s! Ik zette een krabbel op het lijstje van de aardige meneer en rende naar boven. De kartonnen verpakking scheurde ik kapot en ik bekeek de cd’s die netjes waren verzegeld. De eerste cd die ik had besteld heet ‘Heaven, earth and beyond’. Er staat een compilatie op van songs van andere cd’s en een aantal ‘previously unreleased new songs’. Kijk, daar doe ik het voor. Ik zette de cd meteen op en bekeek de achterkant van de andere twee cd’s. Dit waren cd’s van ‘The European Jazz Youth Orchestra’ waarop Lisa zou meezingen. Maar nergens zag ik haar naam staan! Wat ik wel zag staan was de naam van de dirigent en percussionist: Per Ekdahl. Het kwartje viel bij mij, maar was schijnbaar nog niet bij Amazon.fr gevallen. Op hun site staat doodleuk: ‘Lisa Ekdahl & The European Jazz Youth Orchestra’. Terwijl Lisa vrolijk op de achtergrond zingt, schrijf ik een mailtje naar Amazon.fr. Helaas is mijn Frans niet al te best en heb ik alles in het Engels geschreven. Ik hoop dat ze het begrijpen. Artikelen kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. Ik ga de originele verpakking maar snel weer in elkaar vouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *