Jaja, na ‘Irreversible’ kan ik ook nog wel een aanslag op m’n leven hebben hoor. Nee dus! Niet leuk!! What has happened?
Ik stond in de keuken en wilde net een pannetje afwassen, toen ik een oorverduivend geluid hoorde. Na een paar seconden besefte ik dat het glasgerinkel was. Ik schrok me wezenloos en stond te trillen op mijn benen. Mijn keukenraam was ingegooid! Nu niet gaan lachen als ik je vertel waarmee: met een supertomaat. Op straat hoorde ik jongens lachen. Ik woon namelijk op de markt, dus de tomaten liggen voor het oprapen en publiek is er genoeg. Ik deed mijn andere raam open en vroeg wie dit had geflikt. Maar de vogel bleek al gevlogen. Hij was zo geschrokken, dat hij niet wist hoe snel hij weg moest komen.
Ik heb geluk gehad dat ik altijd (dichte) luxaflex voor het raam heb hangen. De luxaflex heeft de tomaat met glassplinters en de glasscherven opgevangen, zodat ze niet in mijn gezicht terecht zijn gekomen. Anders had het nog wel eens slecht af kunnen lopen, aangezien het gat ter hoogte van mijn gezicht zit.
Nu rest nog de vraag wie de schade gaat betalen. Als ik zelf een deel moet betalen, dan ga ik de jongen opsporen. Er zijn genoeg getuigen en ik kan hopelijk terecht bij de marktopzichter. Daarnaast heb ik het bewijsmateriaal, de supertomaat, niet weggegooid maar netjes opgeborgen in een tas samen met de glasscherven. Pas dus maar op, stomme tomatengooier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *