– Ik ben nog steeds nauwelijks gegroeid, en doe nog wel zo mijn best met mijn onweerstaanbare hang naar zoetigheid. Al roep ik mezelf elke dag een halt toe, want ooit leidt het tot extra kilo’s, maar tot nu heb ik steeds schaamteloos gefaald. Maar vanaf morgen, vanaf morgen! Ja, dat zei ik gister ook.
– In de kinderkamer-to-be stond schimmel op een muur. Met een vreselijk giftig chloorachtig goedje was het er binnen mum van tijd af. Alleen waan ik me nu in een zwembad als ik de geur opsnuif (en natuurlijk niet te hard snuiven, ik wil nog wel in leven blijven).
– De nieuwe cd van Muse valt hier erg in de smaak.
– Een collega van lief bracht afgelopen zaterdag gratisch en voor niets zijn commode. Inmiddels staat deze gesopt en al op zijn plek en is klaar om volgestouwd te worden met minikleding en ander babyspul.
– Die collega bracht ook nog een supersonische luieremmer mee!
– Ik heb op Marktplaats geboden op een Bugaboo Bee en een Lodger draagdoek. Nieuw is alles zo duur hΓ¨. Maar dat vinden anderen ook, zodat ik nog niet weet of ik eigenaar word. Met de mevrouw van de Bugaboo Bee heb ik in ieder geval een afspraak voor bezichtiging gemaakt.
– Ik denk dat ik door online shoppen en het overnemen van babykleding van broer en zus een overkill aan kleertjes heb. Eigenlijk heb ik gewoon geen idee hoeveel ik nodig heb, maar ik geloof dat ik niet al te vaak hoef te wassen.
– Ik was afgelopen zondag op kraamvisite bij een vriendin. Daar keek ik een aantal kunstjes af en mocht ik een wipstoeltje overnemen.
– Ondertussen kijk ik films en lees ik twee boeken ter recensie.
– Ook al is het nog druk op mijn werk, ik werk niet meer over!
– De hormonen maken me nog ijdeler dan ik al was. Een spijkerbroek aan mijn kont vond ik dan ook niet ‘stylish’ genoeg. Een eenvoudige zwarte tricotbroek wel.
– Gek genoeg voel ik me slanker dan ooit. Maar benen en armen worden ook heel slank ten opzichte van een dikker wordende buik.
– Dankzij een twitterbericht van Niki kocht ik een kek jurkje met de mooie naam ‘Writing Workshop Dress‘.

9 reacties

 1. Leuk hΓ¨, dat zwanger zijn! Bijna net zo leuk als moeder zijn…Maar ja, die bevalling…oef! Dat doe ik jullie vrouwen niet na.

 2. Juist al die dingen kopen een krijgen maakt zwanger zijn zo verschrikkelijk leuk…en van kleertjes kun je nooit genoeg hebben hoor πŸ™‚ geniet er maar van

 3. Toch knap dat je nog nauwelijks gegroeid bent. Het klopt natuurlijk dat het op ’t eind heel snel kan gaan. Maar ik ken genoeg mensen die in het begin van de zwangerschap al flink zijn aangekomen.

 4. Damn, de Bugaboo Bee is niet meer beschikbaar. Dus als iemand nog eentje heeft staan… πŸ˜‰

 5. Die Lodger draagdoek: lekker als omslagdoek voor in de maxicosi, maar niet om mee te dragen. Kindjes verzuipen erin en moeders krijgen er zere nek en schouders van.
  Doe maar gewoon een draagdoek/ringsling/voorgevormde drager. Heb je veel meer en veel langer plezier van.

 6. jaaaaah….de nieuwe cd van MUSE is prachtig!!
  ben fan!!
  en jou ook!

 7. goed jurkje! πŸ™‚ maar kan je het zo direct nog wel aan, in buiktechnisch opzicht?
  ik ben verslaafd aan die site. niet heel goed voor mijn portemonnee, maar wel heel tof.

 8. @Niki: De post moet wel opschieten, anders wordt het idd krap. Maar het is een goed vooruitzicht voor na de zwangerschap, en zeker om dan weer op mijn oude gewicht te komen. πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *