Twee keer 14 = 28. Ik ben op 14 maart geboren, Dylan op 28 december.
Lief kocht een Staatslot met eindcijfers 28.
Dus koop ik er één met eindcijfers 14?

Ik ben nu 3 weken lang 2 uur per dag aan het werk. Het bevalt, het is goed en leuk, maar ook stressen. Want opeens moeten er dingen af en dan is 2 uur standaard te kort. Vanaf volgende week werk ik 4 uur per dag, dat lijkt me beter. Al zal ik dan tegen hetzelfde probleem aanlopen vrees ik.
Vanaf half mei ga ik, mits het goed gaat, mijn uren opschroeven naar 6 uur per dag. En daar wil ik voorlopig blijven, zodat ik ’s ochtends wat later kan beginnen en ’s middags eerder naar huis kan. Een beetje ontspanning in een toch al haastig leven kan geen kwaad lijkt me.

Eject ShoesIk kocht supercoole laarzen. Maar als collega’s zeggen dat je laarzen heel apart zijn, dan weet je al genoeg. Ik heb ze daarom vandaag een likje verf gegeven. Zodat ze iets minder opvallen en ik ze beter kan combineren met mijn kleding.

Vandaag waagde ik me ook aan de WK-voorspellingen in de poule van Swanz. Ik gok dat Messi Argentinië naar de finale gaat schoppen. En gaat winnen ook.

Nog iets: mocht u willen ruilen van huis: wij zijn op zoek naar een grote gerenoveerde eengezinswoning met tuin, bubbelbad en dakterras, grenzend aan een park met een meertje, met rustige buren en een huurprijs van zo’n 400 euro per maand. Makkie toch?

5 reacties

  1. zo’n huis zoek ik ook, ongeveer dan, mag zelfs wel 5oo per maand zijn. dus, als je wat vindt? ; )
    en laarzen verven? hoe dan?!!

  2. @inge: Gewoon verf kopen bij de schoenmaker. Zit een kwastje bij. Kind kan de was doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *