Zo, onze Wendy is bevallen van een zoon en de overspelige Xander mocht nog bij de bevalling aanwezig zijn ook! Alle lof voor Wendy. Elke keer als ik Xander op televisie voorbij zie komen kan ik alleen maar denken aan hoe hij Wendy heeft laten zitten. Wat een loser. Er zijn maar een paar BN’rs die zulke negatieve gevoelens bij me oproepen. Eén daarvan is Marco Bakker. Hij is voor mij nog steeds onlosmakelijk verbonden met zijn auto-ongeluk waarbij hij met iets te veel drank op een vrouw heeft doodgereden. Ik ken veel mensen die met drank achter de kiezen in de auto gaan zitten. Ze zijn ervan overtuigd dat ze veilig naar huis kunnen rijden. Wat heerlijk om te horen dat er mensen zijn die zoveel vertrouwen in zichzelf hebben. Maar wat blijft er van dat vertrouwen over als ze iemand aanrijden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *