… waar mijn voorkeur naar uitgaat. En anders wordt het een homo- of travojongetje.

2009-08/sara.jpg

2009-08/roomsevendennis.jpg

(klik voor groter)

12 reacties

  1. Ach, ik had ook allemaal roze babykleertjes omdat m’n moeder een meisje verwachtte en ik ben best goed terechtgekomen…;-)

  2. Het grappige is, dat rose vroeger de kleur voor jongetjes was en blauw – de kleur van Maria – voor meisjes. Wanneer dat omgedraaid is, is me even ontgaan. Hoe dan ook, als de ongeborene straks maar gezond is toch?

  3. Dat jurkje is heel schattig….gelukkig kan rose ook heel goed voor een jongetje 🙂

  4. Pas nu kom ik erachter dat je een kindje verwacht. Rijkelijk laat ja (en dus val ik meteen door de mand dat ik hier niet meer zo veel meelees als in de tijd dat ik nog héél véél tijd voor webloglezen had, haha) Maar nu dan: gefeliciteerd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *