Bijna twee weken niet gelogd! Daar moet toch ‘es verandering in komen??!!

Dat kom er.

Middels de Blogrevival. Bedacht door Esther en Logpoes.

Van 23 t/m 29 mei vindt de Blogrevival plaats. En omdat ik me daar in een malle bui voor heb aangemeld, verschijnt in die week elke dag een stukje op Aukje.net.

Elke dag!

Ik ben dus even aan het broeden op wat ideeën, dat begrijpt u.

5 reacties

  1. Hm. Ik weet niet of ik daar zo’n voorstander van ben. Dat worden moetjes. Blog toch lekker wanneer je er zin in hebt. Dat levert de meeste uit het hart geschreven blogposts op.
    Desalniettemin: succes 🙂

  2. Grappig initiatief en ik zie veel ‘oude’ namen op de lijst staan. Ik heb erover nagedacht, maar blijf toch maar gewoon in mijn eigen tempo bloggen. Aan inspiratie geen gebrek, aan tijd wel, maar nu ik de komende maanden een deeltijd-klus heb, kan ik weer meer blogs schrijven. Heb er zin in. Vind het ook leuk om de komende week weer eens wat van oude bloggers die gestopt zijn te lezen.

  3. Zin kan je maken, zei mijn moeder altijd, dus iedere dag recht uit het hart bloggen is een kwestie van doen, ook als het moet komt het nog recht uit het hart.

  4. Ik wist niet eens dat het gaande was en toch had ik een stukje geschreven. Maar ik weet niet of dat er morgen ook van komt :o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *