Voordat vriendin Y. goed en wel was bevallen van haar zoon wist ik al wat ik haar moest geven: twee look-a-like PloesiePoesies! Want het was best wel sneu voor Y. dat haar katten niet meer overal in huis mochten komen. Tenminste, niet waar de baby was. Om haar katten toch altijd bij haar te hebben, stuurde ik foto’s van haar katten naar Luna, die twee prachtige look-a-likes maakte:

Ploesiepoesie

Ploesiepoesie

De kersverse moeder was er maar wat blij mee en de kersverse vader merkte op dat de PloesiePoesies dezelfde uitstraling hadden als de levende exemplaren. Kortom, een succes!

En alsof ze nog niet genoeg zijn verwend is er nóg een cadeau in de maak. Maar dat is voor de kleine. Want de look-a-likes zijn niet om mee te spelen, alleen om naar te kijken. Niks voor een baby dus. En wat wordt er dan voor de kleine gemaakt? Dat merkt u binnenkort wel!

7 reacties

  1. Wat een geweldig cadeau!! En voor die kleine een lekkere tutlap en ploespoesie afbeeldingen? 😉

  2. gghoeps, dit ging mis!
    het is niet makkelijk poesminnende mama’s. Tijdens de zwangerschap wordt je panisch gemaakt vanwege vermeende toxoplasmose en na de zwangerschap ben je ban voor de scherpe uithaaltjes van poeslief. slim hoor zo’n look-alike. Jammer alleen dat hij geen kopjes kan geven…

    groetjes, assyma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *