20 weken

Vrouwen en hun buikjes ook altijd… Ik heb al vanaf mijn achttiende een buikje, opgezette darmen Γ©n een holle rug. Dat doet een vreemde wel eens twijfelen en een aantal keer heb ik dan ook de vraag gehad of ik zwanger was. Iets waar ik me zelf ook schuldig aan heb gemaakt, dus ik begrijp de verwarring en nieuwsgierigheid. Maar leuk is anders!

Maar nu is dus eindelijk het moment in mijn leven aangebroken dat ik jurkjes kan dragen. Zonder iets verhullends er overheen, zonder het krampachtig inhouden van mijn buik, zonder gebogen schouders door schaamte.

Wat een vrijheid!

Nadeel: ik koop jurkjes bij de vleet. In vrolijke kleuren, want genieten zal ik van dit zomerweer. Enige zorg is echter wel hoe dat moet als er straks weer zo’n blubberbuikje verschijnt. Dagelijks buikspieroefeningen doen? Schijt hebben aan wat anderen denken? Het buikje wegmoffelen onder een tweede verhullende laag?

Hoe het ook went of keert en voor hoe lang het ook duurt, ik geniet nu dubbel en dwars van waar ik jarenlang met jaloerse ogen naar keek. En om te vieren dat ik op de helft zit Γ©n om mijn jurkjes te laten zien, toon ik hierbij maar liefst twee keer mijn buik. Zomaar, gratisch en voor nietsch!

2009-08/zwanger.jpg

2009-08/zwanger1.jpg

(klik voor groter)

20 reacties

 1. Oh Aukje! Wat een buikie al! En leuke jurkjes! En al op de helft! Over 20 weken heb je gewoon een baby’tje in je armen. Raar idee hΓ¨?

 2. Sensatie op aukje.net. dat moet je net tegen mijn zeggen, ik als een speer op aukje.net ? mooi jurkjes en geniet van de andere helft πŸ˜‰

 3. Heel erg mooi en wat een leuke jurkjes!
  Als je na de bevalling 6x per nacht uit bed moet om te voeden en heel veel gaat wandelen met kindje in de wagen zal het vast wel meevallen met dat blubberbuikje πŸ™‚

 4. Een plaatje van een buik. Geniet ze. Over 4 weken, als we terug zijn van vakantie, graag nog een foto. Met een leuke jurk.

 5. Je bent een van de gelukkige die lekker met haar baby-buik mag pronken en de jurkjes die je aan hebt zijn gaaf. Dus dubbel fun πŸ˜€

 6. Ze zijn allebei prachtig, de jurkjes en het buikje, geniet ervan zolang het kan πŸ˜‰

 7. Dat wordt een jongetje. πŸ˜›
  Ik heb geen verstand van jurkjes, maar ze zien er wel vrolijk uit, toch πŸ˜‰

 8. mooi buikje, mooi aangekleed. binnenkant ongetwijfeld nog veel meer mooierder. ik las iets over voorkeur ; ) weten jullie ’t of?

 9. Kom ik op een maandagmiddag eens toevallig binnengewaaid, lees ik dit. Proficiat zowel met de jurkjes als de buik.

 10. De jurkjes zijn lekker retro. Gewoon mee doorgaan na de bevalling zou ik zeggen. Als zo’n grote buik goed staat dan kan het met mijn een klein buikje ook best!

 11. Er zijn vrouwen die er, net als jij, een ontzettend mooie buik hebben tijdens de zwangerschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *