Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om mijn site om te katten. Het plan zat wel verstopt in een klein hersencelletje ergens in de donkere krochten van mijn eierdopje, maar het ontbrak me aan creatieve ideeën en zeeën van tijd om het plan concreet te maken. Maar ja, als je dan zo’n prachtige cartoon krijgt die bij plaatsing blijkt af te steken tegen al dat blauw op je site en daardoor niet goed uit de verf komt, dan moet je wel. En belangrijker nog: dan wíl je wel. Want zo’n cartoon verdient dat.
Nu heb ik een stylesheet die prachtige dingen kan doen. Zijn werkzaamheden zijn nu beperkt, maar worden hopelijk uitgebreid als ik mezelf de nodige kennis heb bijgespijkerd. Tot die tijd blijft het een beetje behelpen hier op aukje.net. Zo langzaam aan zullen alle pagina’s worden omgekat, dus schrik niet als er her en der nog wat blauw voor uw ogen opdoemt.
Maar eerst zeg ik bye bye zwaai zwaai tegen mijn oude lay-out. Weg met het hoedje, weg met de glimlach, weg met Scooszi en weg met het blauw en arial. Ik moet toegeven, het afscheid valt me tot mijn eigen verbazing helemaal niet zwaar. Zolang er maar iets moois voor in de plaats komt valt het allemaal best mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *