Ik ben een grote fan van Lisa Ekdahl. Lisa is een Zweedse zangeres die naast een aantal Zweedstalige cd’s ook een aantal jazz-cd’s heeft uitgebracht. De jazz-cd’s zijn in Nederland in bijna alle platenzaken te vinden, de Zweedse cd’s niet. Eén Zweedse cd heb ik weten te bemachtigen via een kennis die naar Zweden op vakantie ging. Aangezien er de komende tijd niemand in mijn kennissenkring naar Zweden gaat, moet ik nu zelf op zoek. Met mijn creditcard bij de hand surf ik nu het wereldwijde web over.
Op een Franse website kwam ik een aantal cd’s van Lisa tegen die niet op haar eigen website staan vermeld. Dat is natuurlijk altijd interessant. Meteen bestellen maar. Het is lang geleden dat ik Frans heb gehad, maar ik worstel me door de bestelling heen. De cd’s zullen binnenkort arriveren.
Op een Noorse site kwam ik de twee Zweedse cd’s van Lisa tegen die ik nog niet in mijn collectie heb. Voor 44 USD krijg ik deze cd’s thuisgestuurd. Het lijkt me dat 44 USD ongeveer gelijk is aan 44 euro en dat is een goede prijs, maar ik weet dat ze in Zweden goedkoper zijn. Dus zoek ik nog even verder op het wereldwijde web. Maar wat een genot zo’n creditcard. Wat een mogelijkheden biedt zo’n klein pasje. Alsof de wereld eindelijk aan mijn voeten ligt en de grenzen vervagen. Nu nog ADSL en mijn computergeluk is compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *