En toch is het waar wat men beweert over Twitter (en waarschijnlijk ook Facebook en Hyves, maar daar houd ik mij niet zo mee bezig). Namelijk dat je minder gaat bloggen. Ik weet zeker dat ik zonder Twitter een stukje zou hebben geschreven over de paniek die zich van mij meester maakte toen ik een sinaasappel opensneed en er doodleuk een oranje wormpje uit kwam gekropen.

Nog nooit eerder meegemaakt, dus logwaardig! Maar het is eigenlijk veel leuker om paniek meteen te delen. In dit geval deed ik dat niet zelf, maar lief, die zich een hoedje schrok van mijn gegil:

Twitter

Tja, en wanneer het dan aan de wereld is medegedeeld, hoef ik er niet nog ‘es een stukje over te schrijven. Dan weet iedereen het al (nou ja, alsof alle berichten worden gelezen, maar dat is weer een ander verhaal).

Dus snapte ik opeens dat mensen twitterden dat ze door Twitter niet aan bloggen toekomen.ย Omdat er al veel te veel geluld wordt in de digitale wereld. Gezellig geluld, dat moet gezegd worden.

10 reacties

  1. Eerst die slang en nu een oranje worm uit je sinaasappel…wat maak jij een hoop rare dingen mee! Brrrr. Ik wist niet eens dat er oranje wormpjes bestonden!! Maar euhm, ik Twitter niet.. ben TE druk met bloggen ๐Ÿ˜‰

  2. Lees ik op twitter dat je een blog schrijft over waarom je door twitter minder blogt en ga ik vervolgens je blog lezen. Ik denk dat ik je nu maar terug ga twitteren. Ofzo. *kreun* ik kan het allemaal niet bijhouden, die digitale communicatie…

  3. En daarom heb ik mijn twitterdingetjes ook maar op mijn blog gezet… Niet dat ik veel twitter overigens… Maar jee, een oranje wormpje… zou ‘ie geel zijn geweest als ‘ie in een citroen had gezeten…?

  4. naast het feit dat ik enorm gefascineerd ben door de avatar van qliekje, denk ik dat het best wel allebei kan. twittercomments en blogstukjes. waarom niet? kijk maar!

  5. ik heb het ook hoor!
    ik twitter en daardoor log ik minder.
    als ik log twitter ik dat ook en mijn tweets zet ik af en toe als verzameling op mijn log…zodat je niks hoeft te missen als je het 1 niet zou volgen ๐Ÿ˜‰

  6. Hmm een oranje wurm, jak! Maar je hebt helemaal gelijk, twitter is voor een hoop bloggers een vervanging van hun blog. Ik probeer de twee gescheiden te houden ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *