Ik liep de Albert Heijn binnen om boodschappen te doen. Op de groente-afdeling besloot ik om bloemkool mee te nemen voor het avondeten. Nu geeft de Albert Heijn de klant de luxe om te kiezen tussen een kleine bloemkool en een grote bloemkool. Het zou logischer zijn als ik voor de kleine bloemkool zou gaan, aangezien ik alleen voor mezelf hoefde te koken en een grote bloemkool voor het grootste gedeelte in de vriezer zou belanden om al heel snel vergeten te worden. Maar daar schuilde een dilemma. Want de kleine bloemkool kostte 1,69 euro en de grote bloemkool maar 1,19 euro!
Meestal wisselde ik mijn keuze af, want een kleine bloemkool is qua voorbereiding toch ook makkelijker. Dit keer besloot om weer voor de kleine bloemkool te gaan. Eenmaal thuis had ik al meteen spijt. Want ik had zolang gewacht met eten klaarmaken dat vriend A. langskwam toen ik het eten op tafel zette.
Gelukkig had ik nog een potje rabarber in de kast staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *