De afgelopen vijf dagen heb ik gewerkt, gewerkt en nog ‘es gewerkt. De dagen ervoor was ik in Friesland, waar ik Sinterklaas vierde tijdens eerste kerstdag met mijn nichtje en neefjes. Erg gezellig, maar ook erg druk en vermoeiend zodat ik de dagen erna in Amsterdam ’s avonds op apegapen lag. En dan is er niets fijners om met mijn voeten tegen de warme kachel voor de buis te hangen of naar de bios te gaan en me mee te laten voeren door de wereld van de film.
Zo bevond ik mij tweede kerstdag in de bios bij Goodbye Lenin, een geweldige film over de val van de Berlijnse muur. Aan het eind werd er zelfs geapplaudisseerd.
Zaterdagavond keek ik naar You’ve got mail, een heerlijke romantische komedie met een fluteinde. Zondagavond verscheen Billy Ellliot op de buis. Ik had de film destijds niet in de bioscoop gezien omdat ik het in mijn hoofd had gehaald dat de film niet de moeite waard was. Maar wat had ik het mis! De film was helemaal ‘my cup of tea’.
Maandagavond was Scrooge aan de beurt met Patrick Stewart in de hoofdrol, oftewel captain Jean-Luc Picard van Star Trek. Ook leuk.
Voor vandaag heb ik Cats and Dogs en Bridget Jones’s Diary klaarliggen. Voordat ik het jaar vanavond feestelijk afsluit, kom ik de dag wel door.
Maar voordat ik me overgeef aan de wereld van de film wens ik u een gelukkig & gezond 2004!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *