Zoals Dylan zijn dagelijkse mijlpalen heeft, zo heb ik ze ook. Elke dag gaat het een stukje beter. Zo heb ik vannacht zonder pijn weer op mijn zij kunnen slapen, had ik me in een mooi jurkje gehesen voor de visite die ik op de bank ontving (eerder ontving ik afgezien van verloskundigen, kraamhulp en GGD geen bezoek) en als klap op de vuurpijl hesen we Dylan vandaag in een ringsling zodat ik even buiten kon koekeloeren. Dat betekende drie trappen naar beneden, onder supervisie van lief naar de hoek van de straat lopen en weer terug. Om vervolgens compleet buiten adem linea recta richting bed te gaan.

En zo gaat het elke dag een stukje beter. Ben ik elke dag een stukje helderder en minder beverig. En zolang er maar sprongetjes voorwaarts zijn, vind ik het te behappen. Al kan ik me nauwelijks voorstellen hoe het zal zijn als ik weer volop bewegingsvrijheid heb, laat staan over drie maanden weer aan het werk te gaan!

7 reacties

  1. Dat gaat dan in elk geval de goede kant op! Leuk om je zoon zo dichtbij je te dragen! Word je daar niet ontzettend trots van? 😉

  2. Dat opknappen gaat snel genoeg hoor en als je nog niet aan werken toe bent is daar ook vast wel weer een oplossing voor. Ik vind het prachtig om te zien en te volgen… een ringsling…. geweldig, daar hadden we in mijn tijd nog nooit van gehoord.

  3. Fijn dat het elke dag een stukje beter gaat, misschien niet altijd snel genoeg naar je zin, maar als de stijgende lijn maar zichtbaar blijft. Kan me wel voorstellen dat het zwangerschapsverlof te kort voelt (en ook misschien gewoon is) als je een zware operatie achter de rug hebt. Maar dat zie je tezijnertijd vanzelf. Je herstel is het belangrijkste.

  4. heel stoer dat je je weer mooi hebt aangekleed. Je bent nog maar heel kort geleden bevallen en de operatie was zwaar. Je mag jezelf best wat tijd gunnen en lief voor jezelf zijn. Die stoere buitenwereld wacht wel.

  5. de ene mijlpaal na de andere… dat is mama zijn =) fijn dat het weer wat beter gaat met je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *