Waren er vroeger maar drie manieren om iemand te feliciteren, namelijk via de telefoon, door langs te komen of een kaartje/telegram te sturen, tegenwoordig krijg ik via allerlei wegen felicitaties binnen. Via Twitter (DM en gewoon), Facebook, mail, mobiel, sms, commentbox en e-card. In 36 jaar is er veel veranderd (oeh, wat klinkt dat oud).

Goed, zelf was ik niet zo bezig met mijn verjaardag. Mijn moeder ook niet met de hare. Toen ik belde om haar te feliciteren was ze net op weg naar de lammetjes om ze een flesje te geven. Grappig is dat Dylan sinds deze week doorslaapt en wij dus geen gebroken nachten meer hebben, mijn ouders daarentegen wel met de lammerij.

Lief was wรฉl heel enthousiast, voornamelijk over zijn cadeau voor mij. “Je vindt het echt helemaal te gek,” hoorde ik gister de hele dag door. Terwijl ik geen verlanglijstje had en geen idee had wat ik nou zo graag wilde hebben. Lief had ook geen geduld, om negen uur ’s avonds kreeg ik het cadeau al in handen gedrukt.
Hij had gelijk, ik vรณnd het inderdaad he-le-maal te gek! Kreeg ik zomaar een Playstation 3 van hem! Nu ja, hij heeft het natuurlijk ook voor zichzelf gekocht zodat we weer verder kunnen met Resident Evil, God of War en Need for Speed. Maar WOW, wat een vet cadeau!

Dus nu ik druk doende ben met het in ontvangst nemen van felicitaties zit lief de Playstation te installeren. Zodat ik straks mijn laatste verveelde momenten van mijn verlof kan opvullen met het neerknallen van zombies of het verslaan van monsters.

Hoe cool is dat?

17 reacties

 1. Heel cool! En toch leuk hoe mannen soms kadootjes bedenken waar ze zelf ook nog wat aan hebben ๐Ÿ˜‰

 2. Ik ben toch van de verjaardagskaartjes…vind ik t leukste. Hoewel sms ook wel tot de favorieten hoort.

  pfft jouw paps en mams lammetjes…jaloers, heb een ongezonde zwak voor lammetjes…van mij mogen ze al naar buiten…

 3. Dat is natuurlijk ubercool! En uberslim van lief om jouw een kado te geven waar hij zelf ook iets aan heeft. En laat ik eens semi-modern doen: Gefeliciteerd! Want echt modern was ik geweest als ik je had gefeliciteerd via twitter. ๐Ÿ™‚

 4. Gefeliciteerd!
  Enne.. met je blijheid over je kado (speelgoed, eigenlijk), haal je zelf je zin “Oeh wat klinkt dat oud” gelukkig weer helemaal onderuit!

  Ik wens je een gelukkig nieuw levensjaar met veel geluk en gezondheid!

  Groets, Evelyn

 5. Een dagje te laat maar niet minder gemeend…alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en geniet van je geweldige cadeau…

 6. Vissen onder elkaar: gefeliciteerd!! Hoop dat jij net zo hebt genoten van alle feestelijkheden als ik!

 7. geen idee hoe cool dat is. never played it! hahaha fijn dat je zo’n leuke jaardag had met zoveel felicitaties =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *