Vanaf 6 februari was elke werkdag een oude aflevering van Charmed te zien. Om niets te missen nam ik alle afleveringen op, zodat ik ze op een later moment rustig kon bekijken. Inmiddels zijn we bijna vier maanden verder en de videobanden met opgenomen afleveringen stapelen zich op. Ik heb geen tijd meer om ze te bekijken.
En ook geen zin.
Ik blijf de afleveringen opnemen, want ik wil niets missen. Nu is sindskort ook nog de nieuwe serie van Charmed van start gegaan op de woensdagavond. Zeven keer Charmed per week, geen wonder dat ik na vier maanden Charmed-moe ben.
Vandaag ben ik ziek, de ultieme mogelijkheid om ongegeneerd voor de televisie te hangen en videootjes te kijken. En toch denk ik niet dat ik de achterstand van de Charmed-afleveringen ga wegwerken. Want gister is Roland Garros, het tennistoernooi in Parijs begonnen. En ik ben een passief tennisliefhebber. Ook zag ik een video liggen met de film Fight Club. Ik heb een aantal enthousiaste verhalen over deze film gehoord, waardoor ik erg nieuwsgierig ben geworden.
En als het meezit, kijk ik wel naar Charmed. Maar eerst duikel ik mijn bed weer in om te slapen. En misschien blijf ik daar wel de hele dag liggen. Dan kijk ik verder helemaal niets. Want die mogelijkheid is er natuurlijk ook nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *