Van oktober tot december deed ik wekelijks aan zwangerschapsfitness met nog elf andere zwangeren. We hebben elkaar sinds 1 december niet meer gezien, maar zijn inmiddels driftig aan het mailen over onze bevallingen. Wat blijkt?

Van de tien bevallingen:
– is er negen keer een jongetje uitgekomen
– zijn er vier bevallen op 28 december en drie op 29 december
– zijn de meesten bevallen in het Lucas Ziekenhuis (vooral omdat andere ziekenhuizen vol zaten)

Alsof we elkaar er op uitgezocht hebben…

6 reacties

  1. Misschien is dat ook wel zo. Toeval bestaat immers niet 🙂 Wie weet op welke manier jullie elkaar tot steun kunnen zijn…………

  2. Heb het idee dat er sowieso veel meer jongetjes dan meisjes worden geboren (in mijn vriendenkring tenminste wel), maar van de tien bevallingen negen keer een jongetje is wel erg veel!

  3. @borg: grappig, bij mij is het precies andersom. Er worden alleen maar meisjes geboren, op een verdwaald jongentje na.

  4. wij hadden dat ook met ons clubje. bijna alle kindjes met de vacuümpomp gehaald. daarom hebben we de pufclub maar omgedoopt in de pompclub! ; )

  5. Grappig, een vriendin van ons kwam op tv toen er in haar zwangerschapsgymclubje alleen jongens werden geboren (9 als ik me niet vergis).

    Overigens hebben jullie ook wat overeenkomsten met ons: onze zoon werd op 13 december j.l. geboren: ook veel te vroeg, ook met een keizersnee, ook in stuit. Hij werd echter wel degelijk gemeten (nou ja, het was eigenlijk een educated guess met meetlint) en was ook 48 cm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *