Afgelopen woensdag had ik een mailtje gestuurd naar de klantenservice van Amazon.fr omdat ik twijfelde of Lisa Ekdahl wel meezong op de cd’s die ik bij hen had besteld. De volgende dag kreeg ik een keurig mailtje terug van meneer Sutton waarin stond dat hij ‘research from many sources’ had gepleegd en kon bevestigen dat Lisa inderdaad op alle cd’s meezong die ik had besteld. Ik vertrouwde het zaakje nog niet maar zijn taal was, ondanks het Engels, erg duidelijk. Lisa zong volgens hem en zijn vele bronnen op alle cd’s mee. Nu moest ik er toch maar aan geloven en een cd opzetten om te kijken wie er nu gelijk had. Ik scheurde met enige tegenzin de sealverpakking van de cd kapot en legde de cd in de cd-speler. Ik drukte op play, ging zitten en luisterde. 7 Nummers lang hoorde ik de bigband en een andere zangeres. De cd was best goed, maar natuurlijk zong Lisa niet mee. Ik had niet anders verwacht. Anders hadden ze haar naam toch wel op de cd-hoes gezet? Daar stonden namelijk alle namen vermeld van iedereen die een solo speelt of zingt.
Dus heb ik meneer Sutton weer teruggemaild. Met het vriendelijke verzoek of hij zelf de achterkant van de cd wil checken. Daar staat namelijk op dat Per Ekdahl de dirigent is. Hopelijk ziet hij in dat ze zich hebben vergist en dat de verwarring is ontstaan door de naam Ekdahl. De fout is waarschijnlijk nog nooit eerder aan het licht gekomen omdat niemand die cd’s wil kopen. En als Lisa er niet opstaat, wil ik ze ook niet. Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *