Gister zat ik verveeld voor de televisie te zappen, toen ik opeens de allereerste aflevering van Charmed voorbij zag komen! En hier zit een grote Charmed-fan! Blij verrast keek ik naar de jonge koppies van Alyssa Milano (‘Who’s the Boss en Melrose Place), Hollie Marie Combs en Shannen Doherty (Beverly Hills 90210). Vorig jaar heeft Net5 seizoen 4 uitgezonden. Ik zit nu met smart te wachten op seizoen 5, die inmiddels in Amerika wordt uitgezonden. Daarin speelt ‘Beverly Hills bitch’ Shannen Doherty niet meer mee. Zij is in de serie vermoord door een demon. Gelukkig hebben Alyssa en Hollie een halfzusje gevonden, zodat de ‘power of three’ nog steeds bestaat. Zolang ik zit te wachten op de nieuwe afleveringen, is het vermakelijk om de eerste afleveringen te zien. De effecten zijn nogal nep en hun kledingstijl smakeloos vergeleken met de nieuwe serie, maar omdat ik de eerste afleveringen heb gemist kan ik nu de schade weer inhalen. Elke werkdag van 18.40 tot 19.30 uur worden de afleveringen uitgezonden op Net5.
pastedGraphic_12.png

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *