Kleed

(klik voor groter)

Kijk, dit ben ik. 35 Jaar geleden lag ik op dit kleed. Waar mijn zus en broer ook op lagen. Mijn moeder is een kei in het bewaren van spullen. Goed, we hebben er ook de ruimte voor op de boerderij, maar dan nog: het kleed is in goede staat. En daarom ligt het nu bij mij in de kast. Klaar om gebruikt te worden voor de aanstaande spruit. En zo heb ik nog meer spullen van ruim 35 jaar geleden op de kop getikt. Kleertjes, lakentjes en knuffels. Puur jeugdsentiment en nog ‘es hartstikke retro ook.

Zo kwam ik bovenstaand pakje tegen en zeg nou zelf, meer retro als dit kan ’t niet worden toch?

12 reacties

  1. Wat een droppie daar op dat kleed! Mooie foto!

    En ben blij dat ’t geen tuttig aangekleed kind gaat worden! πŸ˜‰

  2. Dat is toch lΓ©uk! Bewaarderige moeders (die er de ruimte voor hebben en niet (te vaak) verhuizen, want dat scheelt wel) zijn onbetaalbaar. Dochters, die het spul dan willen hebben, trouwens ook….

  3. Mijn kinderen en kleinkinderen hebben in de wieg gelegen, waar mijn broers, zussen en ik ook in gelegen hebben. Door mijn ouders rond kerst 1940 gekocht. Dat geeft toch een speciaal gevoel.

  4. mijn oudste komt uit ’79 en droeg de babykleertjes van zijn oudere nichten: hartstikke seventies dus. Stond hem goed πŸ™‚
    Mooie baby was jij, wordt die draaikont in je buik vast ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *