Het weblog van Orangez is weet ik hoe veel keer wel niet opgestaan uit de dood. Ik vraag me af of Orangez zelf wel weet hoe vaak hij is gestopt en begonnen. Maar het wereldwijde web komt maar niet van hem af, want Orangez is wederom back. Omdat dit de miljoenste keer is, heeft hij hier een postje verdient. Met een link. Als u houdt van een glimlach op uw gezicht op de vroege ochtend (of later op de dag, ook prima), dan moet u vooral gaan lezen. Klik!

Update: Orangez, ik en anderen missen RSS-feed!

Orangez

10 reacties

 1. Om Hallie Lama te citeren: “De aanhouder begint al snel te irriteren.”

  Maar even zonder gekheid: altijd leuk als mensen het bloggen toch niet kunnen laten. πŸ™‚

 2. Ja, ja… ik weet het… T’is een ziekte.

  Jedoch en desalnietemin gaan we er deze keer weer met volle kracht tegen aan.

  Bedankt voor je post! Ik vind jou ook lief! πŸ™‚

 3. Dat is lang geleden! Leuk, hij heeft alleen geen RSS feed zo te zien, dat is jammer! Dus Orangez als je dit leest…

 4. T’is toch wat. Wil je ‘back to basic’. Ga je voor ‘Retro’, willen ze RSS! Ik kan me nog een tijd herinneren dat er hier op Aukje ook geen RSS was. En ook dat dat zwaar irritant was…

  Oke, u vindt de RSS link bovenaan (en onderaan) de pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *