Er zijn mannen die met opzet een kinderzitje op hun fiets monteren om indruk te maken op het andere geslacht.
Het werkt.
Vrouwen vallen in katzwijm bij de aanblik van een man met baby of bij de gedachte dat een man zijn kind van de crêche afhaalt. En dan het liefst op de fiets, want een auto straalt luiheid uit.
Al fietsend wordt zijn ego makkelijk gestreeld, aangezien de man wordt bedolven onder vele verleidelijke blikken van vrouwelijke voorbijgangers.
Mannen met iets grotere kinderen zijn ook om voor te smelten. Bijvoorbeeld als ze hun kind naar zwemles brengen, of samen met hun zoontje als echte mannen aan de rand van de vijver in het park zitten te kletsen.
Zucht.
Wat is het toch met deze mannen? Waarom maakt menig vrouwenhart een sprongetje bij de aanblik van een man met kind?
Een man met een kind aan de hand of op de arm straalt uit dat hij de moeite waard is.
Hij vertelt de vrouw onbewust dat zijn sperma goed genoeg is om voor nageslacht te zorgen en dat hij de verantwoordelijkheid van een kind aankan.
En als hij dan ook nog eens zichtbaar geniet van zijn kind, is het helemaal duidelijk. Zo’n man is geknipt om vader te worden van je eigen kind.
Ware het niet dat hij al bezet is. Maar misschien maakt het hem des te aantrekkelijker.
Een man met een baby op de arm die niet van hem is, is al net zo aantrekkelijk. Mits hij niet in paniek raakt.
Ook hiermee zendt hij onzichtbare signalen uit naar de andere sekse. Want wat is het toch schattig, zo’n klein hulpbehoevend hummeltje dat zich op zijn gemak voelt als hij wordt vastgehouden door die sterke armen. Armen die staan voor veiligheid en betrouwbaarheid.
Bij vrouwen is er geen magie. Want een kind hoort bij een vrouw, daar is niets bijzonders aan.
Wij vrouwen vallen alleen maar voor mannen met baby’s omdat het zo ‘cute’ is. Een baby past niet in het beeld van een stoere hardwerkende man, die heeft het daar veel te druk voor. Behalve een paar keer in de week, als hij een paar kostbare uurtjes vrij heeft en met zijn kind op pad gaat.
Dat is bijzonder, dat is mooi.
Dat is voor ons vrouwen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *