Robert Addie 

Robert Addie (foto links) was een hele leuke Guy of Gisborne in Robin of Sherwood, de serie uit de jaren ’80 waar ik verslaafd aan was en vorig jaar opnieuw op dvd bekeek. Hij had zijn aantrekkelijke momenten, maar knap was hij niet. 

Guy of Gisborne

Verbazing viel me dan ook ten deel toen ik de nieuwe serie van de BBC uit 2006 zag. Twintig jaar later hebben zij een pracht van een man op deze rol heeft gezet. Likkebaardend kijk ik naar hoe hij Marian het hof maakt, terwijl zij niets van hem moet hebben. Hoe slecht hij ook is, één blik van hem in dat zwarte strakke pak van hem en ik val in katzwijm.

Ik was sceptisch om aan een nieuwe serie te beginnen met andere acteurs. Maar voor alle liefhebbers van de oude Robin of Sherwood is dit echt wel een aanrader. En niet alléén vanwege die woest aantrekkelijke Guy of Gisborne. De nieuwe Robin mag er ook zijn. 😉

(zus, ook liefhebber, krijgt serie 1 als cadeau voor haar verjaardag. Bij deze alvast gefeliciteerd en veel plezier ermee!)

7 reacties

  1. Je had me al enthousiast gemaakt, maar de foto van deze meneer trekt me helemaal over de streep. Wat een fijn exemplaar.

  2. Ik ben heel benieuwd naar deze serie. De oude serie was geweldig; deze heb ik met veel plezier gekeken.
    Kan niet wachten tot je langskomt.

  3. Het is een heerlijke serie maar ik vind deze nieuwe serie wel een beetje ‘duister’ vergeleken met de vorige. En ik kan er niets aan doen maar geen enkele mooie man kan Robbert Addie voor mij vervangen 🙂

  4. @Liesan: Hm, ik vind dat er bijna teveel overeenkomsten zijn met de oude serie. Ik vind ‘m niet duisterder (zeg je dat zo?) dan de oude serie. Maar ik ben ook nog maar halverwege seizoen 1, misschien verandert het.

  5. Hmm, ik heb een tijdje geleden een paar afleveringen gezien, maar vond het allemaal maar zo, zo. Ben ook niet blijven kijken. Misschien moet ik deze serie nog eens een kans geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *