1. Twee jaar geleden sliep ik met een spiksplinter nieuw kindje op mijn buik op de bank. Om half vier ’s nachts schrokken we allebei wakker van een vuurwerkknal, maar vielen snel weer in slaap.

2. Vorig jaar sliep kindje door alle herrie heen.

3. Dit jaar werd kindje wakker en riep vanuit zijn bedje ‘oh-oh’. Dus besloot ik hem even mee te nemen naar buiten om te kijken naar het vuurwerk. Kindje vond het prachtig en riep keer op keer ‘nog een keer’.

Hoe bijzonder vond ik het om hem bij ons te hebben met zijn glimmende oogjes en verbazende glimlach en zo samen het nieuwe jaar in te luiden.

(Maar hem daarna weer in slaap krijgen is best een ding!)

7 reacties

  1. Voordeel van laat in slaap vallen is (hopelijk) dat hij ook langer heeft uitgeslapen vanmorgen?

  2. Dan kan je vol verwondering en met knuffeltjes het nieuwe jaar in…. mooier kan haast niet!

    Gelukkig nieuwjaar jullie

  3. Zie het hele tafereeltje voor me. Heerlijk om het zo gezamenlijk te beleven.

  4. Ah, hier wordt ook niet meer druk geblogd zie ik. Wat zijn de tijden veranderd… Maar met het mannetje gaat alles wel gewoon door lees ik. Ieder jaar zal Oud en Nieuw anders zijn, tot je vol verbazing beseft dat hij ineens zelf vuurwerk aan het afsteken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *