Eigenlijk wilde ik hier eerst een klein quizje van maken. Zo van, wat is er ‘fout’ aan deze foto? Maar omdat mijn quizjes altijd in de eerste reactie worden geraden, heeft dat weinig nut. Daarom geen quizje, maar een foto met bovenschrift. De wereld op zijn kop gaf een opmerkelijk mooi effect:

Friesland boom

9 reacties

  1. Mooie sfeervolle en beetje ‘eery’ foto. doet me op de één of andere manier denken aan american beauty. vraag me niet waarom.

  2. Ik heb in mijn tekst niet eens gezegd dat het een weerspiegeling in het water is die op zijn kop is gezet. Maar dat had u vast al gezien.

  3. Het riet verraadt het… Maar het is een schitterende foto! (Ik ben eigenlijk best benieuwd hoe ie er in de oorspronkelijke positie uitziet…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *