Even dacht ik dat ik hier een fan-tas-tisch stukje te kunnen schrijven. Over mijn ontmoeting met Roger Federer. Ik had iets gewonnen en ging samen met hem en mijn lief in een sportzaal een tennisbal overgooien. Man, ik was in de wolken! En ik dacht nog, hier kan ik straks mooi over schrijven op mijn website. Roger was aardig en lief, en ons samenzijn duurde en duurde, tot we tot mijn ontzettend grote spijt gestoord werden door een horde sporters die van de zaal gebruik gingen wilden maken en wij moesten verkassen. Einde meeting. Einde samenzijn. En terwijl ik mijn jas pakte, dacht ik nog, zou Roger me bij het afscheid misschien drie zoenen op de wang geven?

De wekker, oh de irritant piepende wekker voorkwam de uitkomst. En wat een tegenvaller dat ik nu niet kon vertellen dat ik Roger, dé man die geschiedenis schreef afgelopen zondag, had ontmoet.

Roger had een droomfinale, ik had een mooie droom.

9 reacties

  1. Gewoon lekker verder dromen. En wekkers moeten verboden worden als de bron van alle ellende in de wereld.

  2. En tóch heb je het ons verteld.
    En het is nog steeds een leuk verhaaltje 😉

    Maar dat het voor jou een beetje een domper is, dat snap ik wel. 😉

  3. Wat heb jij een heerlijke droom gehad. Tijdens het lezen hoopte ik nog wel dat het de waarheid was, maar zo is het ook mooi.

  4. Hele mooie droom en wat jammer voor jou dat het niet echt is gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *