Nadat ik de klantenservice van Amazon.fr had gemaild dat Lisa Ekdahl niet meezong op de tweede cd van ‘The European Youth Jazz Orchestra’, kreeg ik een mailtje terug van Viola N. Haar naam suggereerde misschien dat ze een crimineel was, maar ze was toch echt een vriendelijke dame van de klantenservice. Zij verzocht mij of ik ook de eerste cd van ‘The European Youth Jazz Orchestra’ wilde beluisteren om na te gaan of Lisa Ekdahl hier wel of niet op meezingt. De cd was verzegeld, maar het plastic mocht ik eraf halen. Zij zouden de cd’s zonder verzegeling accepteren als ik ze retour wilde sturen. Dus zette ik de cd op en luisterde 49 minuten lang naar het jazzorkest. Maar Lisa Ekdahl zong weer niet mee. En op de achterkant van de cd-hoes kwam ik weer dezelfde naam tegen: Per Ekdahl, dirigent en componist. Ik mailde mijn bevindingen naar Amazon.fr. Ik kreeg weer een mailtje terug, dit keer van Corinne Laur. Toch gek om 1 probleem te bespreken met drie verschillende mensen. Corinne mailde dat ik de cd’s terug mocht sturen, ook al waren ze geopend en beluisterd. Ik zou het geld netjes teruggestort krijgen en ook de verzendkosten zouden ze voor hun rekening nemen. Ook mailde ze haar excuses vanwege deze ‘erreur de catalogue’.
Vandaag ga ik het pakje maar even afleveren bij het postkantoor.
Als je nu naar de site van amazon.fr gaat en je typt bij zoeken ‘Lisa Ekdahl’ in, dan staan daar de twee cd’s van ‘The European Youth Jazz Orchestra’ nog bij waarop ze niet meezingt. Dat gaat hopelijk snel veranderen. Wel grappig dat ik deze ‘erreur de catalogue’ heb ontdekt en dat ze de fout erkennen en mij in het gelijk stellen. Mijn schouderklopje heb ik weer binnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *