We praten over het accepteren van dingen. Accepteren is loslaten. Je berusten in de situatie. Niet doen alsof, niet wanneer er ergens in het lichaam nog iets tegensputtert. Nee, met volledige overgave ac-cep-te-ren. Dan pas zet je de deur open naar nieuwe dingen.

Mijn gezelschap had gelijk. Nadat ik dagenlang op internet had gezocht naar de juiste zwarte laarzen, zette ik een punt achter de zoektocht. Ik zou de laarzen van het merk ZOO kopen. Klaar. Uit. Geen gezoek meer. Ik accepteerde mijn keuze.

Laars

De volgende ochtend opende ik de webpagina, klaar om te bestellen.

De laarzen waren die ochtend 30% goedkoper. Ik had het bewezen. Acceptatie = winst.

4 reacties

  1. Wachten is soms goed, maar met mijn nieuwe CJP pas krijg ik nu altijd 11% korting bij allerlei hippe winkels!

  2. Coole laarzen toch? Heb zelf na heeeeeeel lang zoeken ECCO gekocht. En Zoo is een leuk merk, heb ik ook schoenen van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *