30 weken

(klik voor groter)

Beetje gesmokkeld, op deze foto ben ik 29 weken en 5 dagen, maar hé, die twee dagen maken dan ook niet zoveel uit. Gaat het goed? Ja, het gaat goed! Mijn buik trekt wel aan de boven- en zijkanten, maar dat doet het al weeeeken. Ik slaap nog goed, wordt heel af en toe wakker van kramp in mijn been, ben nog met veel plezier aan het werk en zie er zowaar een beetje tegenop om over vier weken thuis te gaan zitten.

Dat laatste had ik never nooit niet van tevoren kunnen bedenken. Was er eerder het dilemma van het pronken met jurkjes, nu is er het dilemma van het lullen. Tegen wie moet ik straks de hele dag lullen??

9 reacties

  1. Hihi, je gaat gewoon lekker veul twitteren, en lunch-/borrel (pardon: geen borrel maar water natuurlijk) afspraken maken met je vriendinnen, zodat elke dag vol is…:)

  2. Ah ja! Dat is een echt zwanger mevrouwke wat ik daar zie! Mooi hoor! En 30 weken, nu gaat het snel. Voor je het weet lig je te baren. En heb je een baby’tje in je armen. Hoe onwerkelijk is dat?

  3. Geen zorgen: je gaat volledig automatisch in jezelf zitten kletsen. En anders ga je mensen gewoon telefonisch op hun werk lastig vallen. Da’s ook leuk, want tegen een zwangere durven mensen geen “nee, ik moet terug aan het werk” te zeggen…Geniet ervan!

  4. Je moet natuurlijk de hele godganse dag tegen dat ongeboren wurmpje kletsen, is vast goed voor de ontwikkeling en ‘bonding’ 🙂

  5. @Virginie: Oh ja, daar zeg je wat. En de hele dag met mijn handen op mijn buik liggen natuurlijk. 🙂

  6. tegen de katten natuurlijk, die moet je ook voorbereiden op de nieuwe wereldburger. Geniet ervan!

  7. Hihi, tegen je kind natuurlijk! En dan is er altijd nog twitter 😉 en vriendinnen (maar die werken natuurlijk..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *