Het is weer zover, er is weer voetbal, dรฉ reden om mee te doen aan poeltjes. Dit keer doe ik mee met twee poels. Van de ene weet ik de tussenstand nog niet (de tussenstandsite moet nog online gezet worden), van de andere poel weet ik het wel.

En daar ga ik goed! Meteen na de eerste wedstrijd stond ik bovenaan en die positie heb ik weten te handhaven. Met dank aan keeper Green (overigens, wat een lekker ding is dat!) kreeg ik voor de laatste wedstrijd nul komma nul punten, potjandorie. Maar kijkt u mij hier eens trots bovenaan staan:

WK-poel

[klik voor groter]

We zullen het verloop afwachten. Volgens mij sta ik in den beginne altijd bovenaan om daarna genadeloos naar beneden af te zakken. We zullen het zien!

7 reacties

  1. Ik hoop van harte dat je aan het einde ook bovenaan staat(of ik zelf;-) Want we hebben allebei Argentina als wereldkampioen ingevuld.

  2. Overigens is Green best een redelijk goede keeper normaal gesproken. Hij keept bij West Ham Utd mijn favoriete Engelse ploegje. Net geen degradatie,hij heeft wel ongelofelijk veel goals tegen gehad. Maar dat lag meer aan de verdediging.Vorig jaar of het jaar daarvoor heeft hij diverse strafschoppen gestopt.
    Het is niet makkelijk groen te zijn! ๐Ÿ˜‰

  3. En ik ben zowaar tiende! Ook een mooie plek ๐Ÿ˜‰
    Ben alleen m’n inlog vergeten.. geen idee hoe ik ook alweer in die poule kom. Domdomdom.

  4. Zo hรฉ, da’s niet verkeerd. Ik sta bij de vrienden op de 7de plaats, op het werk zie ik het morgen wel.

  5. ik heb nog nooit meegedaan en ben ’t ook niet van plan. dus. als ik nou heel hard voor jou duim, delen we dan de winst? ; )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *