Het is een raar idee dat vandaag de uitgerekende datum is, terwijl Dylan er al twee weken en een dag is. Dat is twee weken extra verlof met m’n kind, twee weken extra voor mijn herstel, twee weken lang geworstel al achter de rug. En een geworstel was het. Met de borstvoeding welteverstaan. Dachten we wel te weten de signalen te herkennen wanneer hij honger had, vandaag bleek het omgekeerde het geval: het aangeven van honger en het hebben van darmkrampen lijken nogal op elkaar wist de lactatiekundige te vertellen. En wij maar denken dat ons kind geen darmkrampen had.

Hij groeit dan ook méér als kool. Kweken we zomaar een dikkertje. Was het niet zo gek dat dat ene broekje opeens zo strak zat. Dus gooien we het roer nu om. Wordt er nu meer gebruik gemaakt van een draagdoek, de wandelwagen en een speen om het kind te kalmeren in plaats van de borst. En dat is een hele opluchting kan u vertellen. Hopelijk ook voor de darmpjes van Dylan.

2010-01/dylan10jan10_1.jpg

7 reacties

  1. Wat gaat het snel. Kom ik hier eens loeren om te zien hoe het gaat met je, ben je zo ineens mama.
    Proficiat met de kleine knul en nog een goed herstel voor jou. Stapje per stapje

  2. Zelf was ik ook altijd groot voorstander van de slendang. Dan heb je de baby zo lekker dicht bij je. Krampjes zijn niet fijn. Bij mijn oppasbaby geeft het wat verlichting als ik dan een beetje over de onderrug wrijf. Bij Dylan ook?

  3. voeden op aanvraag is zo lastig in het begin. zowel voor kind als voor moeder! maar #komtgoed =)

  4. @Maurice: Gewoon tegengekomen en de naam bleef hangen. Niks bijzonders verder, ’t is ook geen verwijzing naar mister Bob.

  5. Darmkrampjes zijn echt heel vervelend,maar het is fijn dat hij zo groeit, het is een mooi ventje….

  6. Twee weken extra, dat is mooi. In mijn tijd was het zes weken vóór de bevalling en zes weken erna en dan weer aan het werk. Als je kind twee weken vroeger kwam dan had je mooi pech!Je hebt trouwens een prachtig kind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *