Een laptop (van lief) en een kopje thee. Een tuinstoel, een tafel en twee slapende mannen. Dat is mijn zondagochtend in het nieuwe huis.

Het is al weer bijna twee weken geleden dat wij de Pijp gedag zeiden. Ik dacht dat ik het hevig zou missen, misschien niet zo goed zou kunnen slapen, maar niets is minder waar. Dit huis geeft rust.
Misschien komt het gemis later, maar op dit moment geniet ik gewoon.

Er staan nog wel wat kloteklussen op stapel. Zo hebben we nogal wat troep in het oude huis achtergelaten, als in een wasmachine en koelkast, die nog weggehaald moet worden. En in het nieuwe huis hebben we alleen de woonkamer op orde, de rest van de kamers behoeven nog nieuwe meubels.

Maar als je ziet hoe parmantig ons jongetje achter zijn babywalker door de kamer stapt, dan is het helemaal goed. Er is rust. Er is ruimte. En dat is alles wat we nodig hebben.

7 reacties

  1. Tuinstoelen in de woonkamer horen bij een nieuw huis ;-). Fijn dat de eerste weken in het nieuwe huis goed bevallen zijn!

  2. heerlijk! rust en ruimte klinkt zeer goed.
    zei ze, in haar kleine huisje, waar ze vannacht weer op bed lag met het kabaal van beneden..

  3. Klinkt goed! Dat jullie er maar heel veel mooie momenten mogen beleven, daar in dat nieuwe (t)huis.

  4. Dat is het begin, het moet goed voelen om verder te kunnen. Dan komt de rest vanzelf.

  5. Klinkt goed. Al is dan alleen de woonkamer nog maar bewoonbaar. De rest komt vanzelf. Dat dit huis maar helemaal als thuis gaat voelen.

  6. Heerlijk. Een nieuwe fase in het leven, en het huis maakt dat gewoon compleet. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *