Vorig jaar waren ze me vergeten. Pas toen ik bij Vaderdag een werkje in handen kreeg gedrukt en opmerkte dat ik nu wel iets kreeg, sloegen de leidsters verschrikt hun hand voor de mond en gingen alsnog aan de slag.

Nieuwe crèche, nieuwe kansen.
Vandaag kreeg ik een prachtig stukje handwerk mee:

Nog geen Moederdag

Wat ziet het er vreselijk mooi uit.
Zal ik het ingepakt laten tot Moederdag?

4 reacties

  1. Ja, ingepakt laten, Dylan opdracht geven om het samen met papa te verstoppen voor mama is nog een beter plan.

    🙂

    Fijne moederdag Aukje. Die met de zelfgekliederde handjes zijn de aller aller leukste!

  2. Alleen het pakje en dat dat van jouw zoon komt(hoe klinkt dat hihi)is toch al een prachtig geschenk.

  3. Zusje: even je geduld nog bewaren.
    Jij hoeft maar een paar dagen te wachten totdat je het mag uitpakken. Ik kan door de meivakantie al twee weken de kamers van de kinderen niet stofzuigen omdat er ergens een kadootje verstopt ligt. Het is ieder jaar weer leuk om te zien wat ze gemaakt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *