Als ik ’s avonds in bed lig kan ik niet wachten tot de volgende dag zich aandient, omdat ik zo verzot ben op de lachjes van Dylan. ’s Nachts spelen we niet met hem, al lacht hij soms wel als ik hem uit zijn mandje haal. Maar het echte werk produceert hij overdag. Zeker sinds hij goed slaapt in zijn mandje en ouder en ouder wordt, krijgen we steeds meer lachjes te zien. En elk lachje is een moment van geluk.

Lachende Dylan

Dylan

(zoals altijd: klik voor groter)

12 reacties

  1. Oh, ik smelt ook bij ieder lachje van Liva. Tegenwoordig maakt ze er geluid bij. Ze heeft een heerlijke schaterlach. Op die momenten kun je me opdweilen 🙂

  2. Oh wat een schattige foto’s, geen wonder dat je smelt als je hem zo ziet lachen…het is een mooi ventje

  3. Wat een scheet! Nog ff en hij gaat je met die big smile (en al babbelend) om je vingers winden, wat ook weer heul grappig kan zijn!

  4. een lachende baby is het beste medicijn tegen.. een huilende baby ; ) en geloof me, de lachjes worden meer en meer en het huilen minder en minder! =)

  5. volgens mij val ik in herhalingen maar dat is niet erg dus schrijf ik het lekker nog een keer: wat een heerlijk manneke is die Dylan toch 😀

  6. he ik wist helemaal niet dat jullie een kleintje hadden gekregen!!! wat leuk en bijzonder! gefeliciteerd beiden met kleine Dylan! ja als zo’n kleine eenmaal gaat lachen is het echt verslavend…het enige dat ik wilde was dat Zef naar me lachte, de hele dag.
    en nu hij 1 is, heeft hij soms echt de slappe lach. helemaal aanstekelijk.
    veel sterkte (met slapen, krampjes, huilen, de hele mikmak) en veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *