Je hebt retro en je hebt retro. Dit pakje, wat ik ruim 35 jaar geleden ook aan had, vind ik niet bijzonder mooi. Beetje pipo-achtig, maar hé, retro is retro. Het is het eerste pakje van vroeger dat hij past. Als hij wat groter is, krijgt ‘ie een mooier retropakje aan.

2010-02/dylan20jan10.jpg

(klik voor groter)

9 reacties

 1. Het staat’m beeldig! En wie weet wat-ie aan z’n lijf heeft als-ie op een dag tiener is…;-)

 2. Erg jaren zeventig met dat oranje! Ik ben benieuwd naar de andere retro-outfit.

 3. Even een technisch detail. Wat voor maat heeft hij nu aan? Ik kan er nog niet zo goed uit wijs worden.
  Wilde trouwens dat ik wat bewaard had. Maar wij ruilden vroeger alles onderling.

 4. voor Kleuter’s eerste dag had ik ook mijn oude truitje ingepakt. die ik op mijn eerste dag aanhad.
  maar je weet niet hoe lang je in zo’n ziekenhuis moet blijven, dus meer setjes mee.
  en ik was van de wereld toen ‘ie aangekleed werd en ineens had ‘ie z’n born to be famous shirtje aan. als eerste dus. vond die zuster zo leuk.
  en ik ook =)

 5. Best hip voor die tijd! Ik kan me herinneren dat ik voor mijn poppen babykleertjes van vroeger had, maar volgens mij zijn er nu nergens meer kleertjes van mij als baby te vinden. Mijn moeder houdt nogal van opruimen ;-).

 6. Dat is een herkenbare foto! Mijn dochtertje was echter al zo snel aan het groeien dat ze de blauwe versie van het boxpak (dat van haar vader was geweest) nooit meer heeft aangehad, zelfs niet voor de foto 🙁 Geniet maar lekker van je kleine mannetje: mijn meisje heeft ondanks haar vroeggeboorte maar een paar weken maat 50/56 gehad.

  “(fotootje in log)”:http://nuver.web-log.nl/blog/2008/03/zo-lang-als-een.html

 7. Wat grappig om viavia op jouw sitete komen en te zien dat je met dezelfde dingen worstelt als jonge moeder! Mijn zoontje Boris is eind nov geboren en ja…..ik heb hem ook meteen mijn retropakje aangetrokken, lelijk of niet, ik vond fhet ge-wel-dig:)

  Mooi mannetje heb je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *