Dylan was niet op z’n best toen we dit weekend in Friesland waren. Zijn temperatuur rees de pan uit, zoals bijna bij elk bezoek. Alsof hij niet tegen de boerderijlucht kan. Maar tussen de bedrijven door was hij best te genieten en liet zijn pake en beppe trots zijn toen hij beppe zei.

Wij gingen ondertussen scrabbelen. Tegenwoordig is het hip om op je iPhone te scrabbelen. Wel in het Engels, maar daar kom je ook wel weer uit. Dus dachten we dat het ook wel leuk zou zijn om in real life te scrabbelen. In het Nederlands. En wat doe je met een x? Juist, je maakt sex. Hoogstens grappig voor mijn 8-jarige neefje dat kind aan huis is op de boerderij. Sex! riep hij uit.

Waarop Dylan zei: Sex!

Waarop mijn neefje het woord nog ‘es tien keer herhaalde. En zelfs de volgende dag nog een paar keer door de keuken smeet. Sex! Sex! Sex! Sex!

Dus Dylan, wat waren je eerste woordjes? Papa. Mama. Barbapapa. Beppe. Kijk. Sex.

Juist.

12 reacties

  1. 1 van je eerste woordjes is “juist”. Niet slecht!!! πŸ˜‰

  2. *grijnst van oor tot oor*..Stof genoeg om er een geweldige strip van te maken.

    Wees gerust Aukie. Dat woord [beep], vergeet Dylan vanzelf, tot hij de pubertijd bereikt. Als je aardbei had gelegd tijdens scrabble, had hij het ook overgenomen πŸ˜€

  3. Prachtig he hoe kinderen de taal oppikken. Die van mij zei laatst: “pappa kunnen we de ruimtewissers niet aanzetten?” Vond ik zelf ook wel geestig. Leuk blog trouwens, ga zo door!!

  4. Heeft die meteen de bron van het leven mee te pakken!
    Hoewel ik seks liever als seks schrijf, duurt langer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *