Aukje.net

Weblog van een Amsterdamse dertiger uit de Friese klei.

Lees hier meer over Aukje.

Meer op Aukje.net

katten, theater, films, concerten, eten

Tagwolk

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , (alle)

Archieven

Klik hier voor de archieven van februari 2003 - oktober 2008.

Categorieën

Links

Blogroll en andere links: hier.

Zoek!

Last Comments

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Mijn leven in dozen | Home | Hoe ik vanochtend wak… »

Digitaliseer je leven

Vrijdag 22 Juli 2011 at 11:36 am.

Lief en ik hebben allebei een audivisuele opleiding gevolgd en daardoor een stapel videobanden in ons bezit waar je u tegen zegt. Ook al ligt er al een eindproduct, de opnamebanden heb ik nooit weggegooid.
Maar toen kwam de oplossing in de vorm van een apparaat waarmee je videobanden kan digitaliseren. Digital Video Converter. Het ding aan de praat krijgen is een hels karwei, maar het werkt wel. Gister keek ik helemaal blij via de computer naar mijn favoriete montage en nu kijk ik naar een versie van mezelf uit 1993 die haperend en bloednerveus voor de klas een presentatie geeft. Met kauwgom in de mond. (Misschien had ik die videoband beter kunnen vernietigen.)

Hieronder nog even een screenshot van mijn mooiste project waarop mijn leraar zei: "Je moet naar de kunstacademie in Enschede." Waarop ik zei: "Enschede? Da's veel te ver weg."
Ik bleef in Leeuwarden studeren en deed nooit meer iets met mijn opleiding. Maar ik had het voor geen goud willen missen. 

Looping my world

drie reacties

filmpjes! als je ze toch digitaal hebt, lakijken! ^^
#ooknooitietsmetopleidinggedaan #ookvoorgeengoudwillenmissen
inge (URL) - 23-07-’11 14:23

Ik heb een poosje terug ook zo'n converter gekocht. Hoop dat ik het ook voor elkaar krijg de videobanden te digitaliseren.
Margo (URL) - 28-07-’11 00:01

Heee dat ben ik.. haha lachuuh, die goeie ouwe tijd.

Ik kwam je site tegen en dacht ik ga es efkes scrollen. Leuk om je ventje te zien en herkenbaar zijn je verhalen qua zwangerschap en na de bevalling. Inmiddels ben ik ook moeder van Mats, 4 mnd.

Doeidoei
Vero - 06-09-’11 20:35

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.