Aukje.net

Weblog van een Amsterdamse dertiger uit de Friese klei.

Lees hier meer over Aukje.

Meer op Aukje.net

katten, theater, films, concerten, eten

Tagwolk

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , (alle)

Archieven

Klik hier voor de archieven van februari 2003 - oktober 2008.

Categorieën

Links

Blogroll en andere links: hier.

Zoek!

Last Comments

cialis_generic (WK): Thanks for another wonderful article. Where else could anybody get that kind of information in such …
cialis (WK): Have you ever considered about including
online_viagra (WK): hello!,I like your writing very a lot! proportion we keep in touch more approximately your article on…
cialis (WK): Hey I am so excited I found your website, I really found you
coen (Mooie voeten): hallo aukje,mooi dat mensen complimenten,over je voetyen maken,kijk ook graag naar mooie vrouwenvoete…
cialis (Magische gegevens…): I do not even know how I stopped up here, however I assumed this put up was good. I do not recognise …

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Achterkantje | Home | Toen ik naar IJburg v… »

Generatie 2010

Donderdag 26 Mei 2011 at 08:54 am.

Ja, natuurlijk kijk ik naar Generatie 2010. Het programma met zes kindjes die even oud zijn als Dylan en tot hun achttiende gevolgd worden.

Je moet het maar willen.

Het was vooral het eerste seizoen dat er emotioneel inhakte. Zat ik met een kind van drie maanden te kijken naar bevallingen die wél via de natuurlijke weg waren gegaan. Dat had ik zelf zó graag meegemaakt!

Veel te snel was het eerste seizoen afgelopen. Ik had ze het liefst het hele jaar voorbij zien komen op tv, maar moest het doen met wat blogjes en videofilmpjes op de site.
Dat verloor ik natuurlijk uit het oog.

Afgelopen maart begon het tweede seizoen. Dit keer waren mijn hormonen weer wat genormaliseerd en ging het me niet meer zo nauw aan het hart. Het gegrien als ze zonder kind op vakantie gingen en het gewauwel over de problemen die voor mij verleden tijd waren, wat móest ik ermee?

Maar hoe ouder de kindjes in de serie werden, hoe dichter ze de leeftijd van Dylan naderden, hoe léuker het werd. De hormonen verdwenen op de achtergrond, er werden broertjes en zusjes gemaakt (ehm, hallo hormonen) en de eerste verjaardag werd gevierd.

Hét moment om weer afscheid te nemen van het tweede seizoen.

De kindjes groeien door, Dylan groeit door en ik kijk af en toe op de site om te checken hoe het met ze is.
En wie weet, kijk ik over zoveel jaar wel samen met de Dylan naar de afleveringen.

vier reacties

Mee eens! leuk programma, maar als het kind nou straks 12 is en zoiets heeft van: ja daaag, ik wil niet dat mijn leven op tv komt? En jammer dat ze niet vertelde waarom de eerste stellen hebben afgehaakt en er nu twee nieuwe zijn.
Mariska - 26-05-’11 12:05

Ik ben pas geleden begonnen te kijken via uitzendinggemist. Mijn jongste dochter is van oktober 2009 dus ook voor ons een hoop aanknopingspunten. Ken je de Engelse Up Series waar kinderen (inmiddels volwassenen) al sinds 1964 worden gevolgd? Echt briljant :)
Judith@work (URL) - 26-05-’11 16:32

Kijk maar goed, hij is groot voor je het weet.
Jacobdus (URL) - 26-05-’11 22:24

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.