Aukje.net

Weblog van een Amsterdamse dertiger uit de Friese klei.

Lees hier meer over Aukje.

Meer op Aukje.net

katten, theater, films, concerten, eten

Tagwolk

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , (alle)

Archieven

Klik hier voor de archieven van februari 2003 - oktober 2008.

Categorieën

Links

Blogroll en andere links: hier.

Zoek!

Last Comments

cialis_generic (WK): Thanks for another wonderful article. Where else could anybody get that kind of information in such …
cialis (WK): Have you ever considered about including
online_viagra (WK): hello!,I like your writing very a lot! proportion we keep in touch more approximately your article on…
cialis (WK): Hey I am so excited I found your website, I really found you
coen (Mooie voeten): hallo aukje,mooi dat mensen complimenten,over je voetyen maken,kijk ook graag naar mooie vrouwenvoete…
cialis (Magische gegevens…): I do not even know how I stopped up here, however I assumed this put up was good. I do not recognise …

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« De soundtrack van mij… | Home | Negen maanden, negen … »

Driedubbel de klos

Zondag 26 September 2010 at 8:27 pm.

Om half tien 's avonds wordt er aangebeld. Wanneer ik over het balkon hang, zie ik een politieman voor de deur staan. Of ik even naar beneden wil komen.
Ik twijfel maar een kleine seconde. Iedereen kan immers een politiepak huren, maar goedgelovig als ik ben storm ik naar beneden, onderwijl vragend of ik iets misdaan heb of dat er iets met lief is.

Het betreft een buurtonderzoek. Of ik twee weken geleden iets verdachts heb gezien aan de overkant. Er is daar ingebroken, in het huis op de begane grond. Ik heb niets gezien, roep de buurman op 1 hoog er nog bij, maar ook hij heeft niets gezien.

Ik ken de mensen die er wonen van gezicht. Een man, een vrouw en hun praatgrage dochter van een jaar of 9. Een paar dagen later tref ik ze 's ochtends als ik naar mijn fiets loop. De man staat voor hun deur te kijken naar het fietsenrek, zoekt met zijn ogen. En komt tot de conclusie: fiets weg. Tuurlijk, dat kan er ook nog wel bij.

Wanneer ik weer een paar dagen later langs hun huis loop, zie ik op het raam een papier hangen met daarop de foto van hun vermiste kat. De kat die menig buurbewoner wel eens tegen is gekomen, omdat hij vaak op straat rondhing.

Inbraak. Fiets gestolen. Kat vermist. Ongeluk komt zelden alleen.

twee reacties

Nou, die krijgen even een boel pech zeg.
Das ook wel meer dan voldoende zo.
Renesmurf (URL) - 26-09-’10 23:57

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.